Regulament interior

 1. Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor si ocupatiilor membrilor studioului, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor studioului.
 2. Cunoasterea, insusirea si respectarea regulamentului de ordine interioara al studioului este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza studioul nostru. Prin achizitonarea unui abonament certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.

 3. Serviciile Contour Vibe Studio sunt deschise zilnic pentru membri, de Luni pana Duminica in intervalul orar 08:00 – 22:00. Conducerea studioului isi rezerva dreptul de gestionare si modificare a orelor de functionare in situatii speciale. Aceste modificari vor fi afisate la receptia studioului si pe site-ul oficial.

 4. Inscrierea in cadrul studioului se face pe baza achizitonarii unui abonament de catre participant sau tutore.

 5. Plata abonamentului se va face integral in termen de maximum 5 zile de la data emiterii facturii sau la sfarsitul primei sedinte daca se achita numerar

 6. Participarea la clasele individuale (private) se face numai cu programare (rezervare) in intervalul orar comunicat de antrenor/instructor. Anularea programarii atat individuale cat si pentru sesiunile de grup se face cu minim 48 ore inainte de inceperea clasei, in caz contrar se cosidera sedinta efectuata. Contour Vibe Studio isi rezerva dreptul de a suspenda temporar posibilitatea unei persoane de a face programari, din cauza anumitor motive.

 7. Studioul isi rezerva dreptul de a instala camere de supraveghere in interiorul studioului. In acelasi timp este interzisa efectuarea de fotografii si filmarea in interiorul studioului fara acordul conducerii studioului.

 8. Cei care participa la activitatile organizate de catre studio sau tutorii legali declara implicit prin participarea la antrenamentele oferite de catre studio ca nu sufera de probleme de sanatate si ca sunt apti din punct de vedere medical pentru folosirea facilitatilor oferite de catre studio.

 9. Studioul nu se face raspunzator de pierderea, deteriorarea sau furtul obiectelor personale.

 10. Participantii activitatilor organizate de Contour Vibe Studio se obliga sa respecte regulile elementare de igiena corporala astfel incat sa nu fie o sursa de disconfort pentru ceilalti membri ai studioului.

 11. Este interzis accesul cu animale de companie in studio.

 12. Conducerea studioului poate interzice accesul sau indeparta din studio persoanele care, prin alte fapte decat cele enumerate exemplificativ in cuprinsul prezentului regulament, creeaza disconfort, ii deranjeaza pe ceilalti membri ai studioului, provoaca daune materiale sau de imagine studioului etc. In aceste cazuri conducerea studioului poate dispune si anularea calitatii de membru, fara interventia instantei judecatoresti, fara termen de gratie si fara indeplinirea vreunei alte formalitati.

 13. Accesul in sala se face doar cu incaltaminte de schimb si imbracaminte adecvata. Un prosop si o sticla de apa personalizata sunt recomandate.

 14. Accesul in sala se face doar insotit de catre antrenor/instructor.

 15. Membrii studiouluisunt obligati sa pastreze curatenia in sala, asteptare, vestiare si grupuri sanitare.

 16. Operarea instalatiilor de sunet, lumini, climatizare, ventilatie, incalzire se face numai de catre antrenori/instructori.

 17. Persoanele insotitoare nu au acces in sala, nu pot purta discurii cu participantii sau antrenorii/instructorii in timpul antrenamentelor.
 18. Va rugam sa nu folositi telefoanele mobile in timpul antrenamentelor.

 19. Membrii studioului sunt obligati sa participe la exercitiile de evacuare in caz de urgenta si sa respecte indicatiile instructorilor/antrenorilor.

 20. In caz de urgenta evacuarea se va face pe ruta din planul de evacuare, fara ca participantii sa se opreasca in vestiare sau sala de asteptare.

 21. Este interzisa stationerea in holuri/ scari de acces. Este interzis accesul in zonele semnalizate ca atare.

 22. Studioul si membrii sai se obliga sa respecte principiile prevazute in Conventia Europeana privind dopajul, violenta si iesirile necontrolate ale spectatorilor.

 23. Studioul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament (regulament sala de dans) si se obliga sa aduca la cunostinta membrilor si clientilor regulamentul in forma actualizata prin afisarea acestuia in interiorul studioului si prin punerea la dispozitie in forma scrisa, pe site-ul oficial.

 24. Orice sesizari/reclamatii/lamuriri/discutii se inainteaza conducerii Contour Vibe Studio pe e-mail: Contourvibestudio@gmail.com

 25. Regulamentul de ordine interioara este obligatoriu pentru orice persoana care beneficiaza de serviciile studioului, studioul rezervandu-si dreptul de a lua orice masuri juste fata de cei care nu il respecta, in conformitate cu prevederile de mai sus.